• Novo
Juniorke Sophia Hipster Flare Farmerke

Juniorke Sophia Hipster Flare Farmerke

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

L. E. I. Juniorove Sophia Hipster Flare farmerke su primamljiva kombinacija cjelodnevnog komfora i vintage stila. Napravljene od meke i lagane mješavine pamučnog trapera, ove traperice imaju zakrivljenu raširenu nogu za čizme za elegantnu siluetu, čineći ove traperice savršenim komplementom vašeg boho-chic ansambla. Ove farmerke se lijepo slažu sa bilo čim, od majica preko seljačkih vrhova do marliranih džempera. Zadnji džepovi su naglašeni elegantnim vezenim detaljima, dok prednja strana sa dvostrukim dugmetom i fly sa patentnim zatvaračem obezbeđuju sigurno prianjanje. Ove starinske farmerke su vrhunski dodatak vašoj garderobi za sve vremenske uslove. L. E. I. Juniorove Sophia Hipster Flare farmerke : 54% pamuk, 25% rajon, 20% poliester, 1% spandex . Farmerke . Denim konstrukcija . Zakrivljena raširena noga za čizme . Dvostruko dugme prednji sa patentnim zatvaračem fly . Tri prednja džepa . Dva zadnja džepa sa preklopima na dugmad i izvezenim detaljima . Omče za kaiš . Kontrastni šavovi . Dostupno u Dark Vintage . Perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite nisko, toplo gvožđe po potrebi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 1.33

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka Oni tako�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.