• Novo
Silver Jeans Co. Ženske uske traperice Avery High Rise, veličine struka 24-36

Silver Jeans Co. Ženske uske traperice Avery High Rise, veličine struka 24-36

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Silver Jeans Co. Avery High Rise Skinny farmerke - visok uspon koji pojačava obline, Avery ima savršeno konturiran pojas koji konturira tačno tamo gdje vam je potreban. To znači da se zauvijek možete oprostiti od gapinga. Posebno je dizajniran da laska zakrivljeniju stražnju stranu s lakoćom u kuku i Bedru i efektom podizanja stražnjice. Skinny farmerke sa uznemirenim tamnim indigo eko pranjem koje troši manje vode, hemikalija i energije. Održivi traper za rastezanje snage napravljen od Ci CLO® vlakana koja smanjuju plastična mikrovlakna u našim okeanima i nakupljanje plastike na deponijama. 10.25 " visoki uspon. Stajling sa 5 džepova sa izloženim dugmetom i zatvaračem. 9,75 " otvaranje nogu. Modelirano u veličini 26 i unutrašnjem šavu od 29"; mjere modela : Visina 5'9.5", grudi 32" Hip 35.5", struk 25".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.