• Novo
No Boundaries ' super meke i rastezljive uske farmerke

No Boundaries ' super meke i rastezljive uske farmerke

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite na vrhunskoj modi sa slatkim i svestranim uskim trapericama No Bounties Juniors' super meke i rastezljive boje. Napravljene od lagane i rastezljive mješavine pamuka sa super mekom satenskom konstrukcijom, ove pantalone će vam biti udobne cijeli dan. Mršavi profil i jednobojni dizajn su super trendi, a ove farmerke se lijepo slažu sa tenkovima, majicama i širokim džemperima. Zatvaranje dugmeta i fly sa patentnim zatvaračem obezbeđuju sigurno prianjanje, dok se pet džepova (tri prednja, dva zadnja) drži za vaše stvari. Ove skinny farmerke dostupne su u različitim bojama i vrhunski su dodatak vašoj ležernoj garderobi. No Boundaries Juniorove Super meke i rastezljive uske farmerke : 72% pamuk, 25% poliester, 3% spandex . Farmerke . Super meka saten konstrukcija . Mršav profil . Jednobojna . Dugme za zatvaranje sa patentnim zatvaračem . Tri prednja džepa . Dva zadnja džepa . Omče za kaiš . Dostupno u različitim bojama . Perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite u mašini na niskom nivou, po potrebi ohladite gvožđe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.