• Novo
Jednostavno DAISY HH Revival Strip Propir Propise, 3 '5'

Jednostavno DAISY HH Revival Strip Propir Propise, 3 '5'

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Donesite zabavnu vibraciju u svoj dom sa jednostavnim tratinčicama 3 'x 5' ljubičastim piramidom Stripe Chenille prostirkom iz naše HH Revival Collection. Svi će uživati ​​u boji i stilu dovedene u vašu kuhinju ili dnevnu sobu ovom dekorativnom tepimu Čenille! Kombinacija trendi boja i šarmantnih dizajna savršen je dodatak vašem matičnom dekoru. Svi naših prostirki su stilski i funkcionalni sa priređenim ivicama. Predlaže se neklizajući jastučić za propise. Meka pod nogama, izrađena od teksturiranog Chenillea. Moderan i funkcionalan za visoke prometne površine. Priređene ivice. Predložena je jastučić za ne-klizanje. Suvo čišćenje / mjesto čisto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.