• Novo
Jedinstvena baština Jesenska prostirka Smeđa 8 '0 8' 0 Okrugli geometrijski savršen za trpezariju ulaz za ulazak u sobu Dječja soba

Jedinstvena baština Jesenska prostirka Smeđa 8 '0 8' 0 Okrugli geometrijski savršen za trpezariju ulaz

Stupnjevi:
KM 182.50

Iznos
Tova je dostupna

Sa rustikalnim crvenim, smeđim i drugim zemljanim tonovima, naša jesenska kolekcija odmah donosi misli o berbi vremena na umu. Raznolikost obrazaca dostupnih u ovoj kolekciji osigurava da postoji izbor za sve. Dodajte crticu homespun šarma u svoj dom sa izborima u jesenjim kolekciji. Svijetlo smeđe 8 '0 x 8' 0 krug. Polipropilen. Mašinski izrađeni. Prostirke za područje. Egipat. Obiteljska soba; Kućni ured; Kuhinja; Trpezarija; Dječja soba; Spavaca soba. 0,5 inča. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Zatvoreni. Da biste uklonili sve nabore, okrenite prostirku naopako i ubacite u oba smjera, vršite pritisak. Vaš će tepih ležati ravno u roku od nekoliko dana. Slike i dimenzije prostirki su što precizniji. Dimenzije i boje mogu se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.