• Novo
Loomaknoti kaleidoskop Kaiya 8 '10' cvjetni zatvoreni polipropilenski prostir

Loomaknoti kaleidoskop Kaiya 8 '10' cvjetni zatvoreni polipropilenski prostir

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Oduševite se u dizajnu nadahnute nadahnute u ovoj oblasti i dodajte element dobrodošlice u svoj uredski prostor, spavaću sobu ili dnevni boravak. Mahanje lišća u tonovima mornarice i teal usidreni su u zlatne stabljike, kako se lijepo stoji na suptilnoj pozadini bjelokosti i prašnjave sive. Bilo da stvarate miran radni prostor ili ukrašavanje živahnog blagovaonice za obitelj i prijatelje kako bi se okupili, ova prekrasno tkana područja područja učinit će u bilo kojem području vašeg doma - čak i mjesta sa velikim prometom i riziku izlijevanja. Osim što je lako čišćenje, otporna na mrlje i otpornost na izblijedenje ovog komada osiguravaju da će to održati izgled godinama koje dolaze. Svaka prostirka je stroja korištenja najmodernijih, a hrpa sa niskim profilom od super-meke polipropilenske pređe omogućava uživanje u vrhunskom dizajnu bez žrtvovanja udobnosti ili trajnosti, tako da možete uživati ​​u izgledu i osjećaj ovog kvaliteta komada godinama koje dolaze. Mašina napravljena sa 100% polipropilenom. Za unutarnju i vanjsku upotrebu . Crvena / krem ​​Moderni prugasti uzorak sa podlogom od jute . 1 cm visina gomile. Cvjetni uzorak krema / plavog. Lagan i otporan na mrlje. Lako se čisti i održava, redovito preporučujemo vakumiranje ili prskanje vrtnim crijevom. Uvijek prvo testirajte malo područje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.