• Novo
Rizzy Home Mesa Slonovača Jugozapadni plemenski šarki 10 '13' prostirki

Rizzy Home Mesa Slonovača Jugozapadni plemenski šarki 10 '13' prostirki

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Inspiriran izvornim američkim umjetničkim radom koji datira nekoliko generacija, Kolekcija MESA je zaista jedinstvena! Pažljiva pažnja posvećena je dizajnu i izboru boja kako bi se postigao izgled koji je podebljani, a opet sofisticiran, tradicionalni, ali trenutni. Ova zapanjujuća umjetnička djela postavit će ton za vaš dekor da li idete na jugozapad, lože ili plemenske. Ručno je srušeno u Indiji pomoću 100% čiste vune u konstrukciji hrpe lopom stvara raskošan osjećaj i teksturalni izgled. Ekskluzivni dizajn. Karakteristike vune : - Prirodno otporno na Soinling, stoji do svakodnevnog habanja i suze i odupire se rušenim drobljenjem iz namještaja, sprječava prolijevanje na bazi vode iz prodiranja u vlaknu . bogata tekstura.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.