• Novo
Orian prostirke Montebello Sažetak van - prostirke za bijele površine, 9 '13 '

Orian prostirke Montebello Sažetak van - prostirke za bijele površine, 9 '13 '

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Tamna tepih iz područja odlikuje se prekrasnom paletom boja nadahnutu legura mješovitih metala. Izdržljivost poboljšanih polipropilenskih ličiva osigurava plišanu mekoću pod nogama i gotovo neljeta da bi se stvorio veličanstveni izgled za bilo koju sobu kuće. Orian prostirke je dinamična i poželjna kompanija sa visoko motiviranim i inovativnim zaposlenicima u kojima vlada, integritet i pobjednički stav. Dinamička tekstura ovog elegantnog područja područja stvara elastičan, lijep i lako održavan središnji dio u modernim neutralnim shemama boja. Ova uzbudljiva nova izgradnja novih područja prostirke ima inovativni novi profil teksture. Visoke i niske gomile svilene i podatne pređe dostavljaju dodir i osjećaju se za razliku od svega što ste vidjeli prije. Tkana sa vlasničkim sistemom pređe kako bi se osiguralo proljetni povratak koji se dobro nosi i lako je čistiti. Tkani u Anderson, SC, kupovina ovog područja tepih direktno utječe i poboljšava živote 500 porodica. Iako se svi napori da tačno prikazuje, uzorak i boju, neke razlike postoje zbog razlika u ekranima i prikazima. Tkani u SAD-u kako bi kupcima pružio vrhunsku kvalitetnu tepihu pri pristupačnom cijeni, a podržavaju američku ekonomiju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.