• Novo
Elegantni izbor za iPhone PRO MA mini zaštitna futrola, naklopni oklopni oklop tvrdi hibridni dvostruki sloj otporni na udarcu za klizanje kućišta telefona

Elegantni izbor za iPhone PRO MA mini zaštitna futrola, naklopni oklopni oklop tvrdi hibridni dvostruki

Stupnjevi:
KM 12.47

Iznos
Tova je dostupna

Hibridna struktura ploče za čvrste računare i meke TPU i opremljene tehnologijom za vazdušni jastuk, ova dvostruka zaštitna zaštitna ljuska na udarnom pogodu maksimizira izgled zaštite uz održavanje tankog oblika. Značajke. Vanjski sloj stražnjeg dijela dodaje izbočine za povećanje kvrganog prianjanja, što otežava telefon da klizi iz ruke. Vanjski obrazac saća koji apsorbuje i raspada šok od kapi i naleta. Meki unutarnji sloj i tvrdi vanjski sloj apsorbiraju i odbijaju utjecajnu silu. Unutarnji meki sloj uglavnom upija i smanjuje utjecajnu silu uzrokovanu padom. Tvrdi vanjska ljuska otpornije je na dio udarnog sile. Precizno rezani portovi i kanali zvučnika mogu se tačno umetnuti u kablove ili slušalice. Gumbi zvučnika i sklopki takođe su podigli dizajn, koji je prikladan za tačno dodirnu tipke za podešavanje jačine zvuka ili isključiti ekran. Tanka silueta može se izbaciti iz džepa. Materijal je sintetički gumeni rukav, polikarbonatna ljuska. 1 mm podignut rub oko zadnje kamere pojačava zaštitu fotoaparata. Da biste spriječili da se kamera ogreba kada se telefon padne. Paket uključen1 * TOCKONSFONS CASE.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.