• Novo
za Samsung Galaxy A 5G, novčani telefon, tanka kožna zaštitna leća zaštitnika sa karticom za utor za šifru, podrška magnetskom automobilu, crna

za Samsung Galaxy A 5G, novčani telefon, tanka kožna zaštitna leća zaštitnika sa karticom za utor za šifru,

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Kućište telefona za mobilni telefon Elehold isključivo je dizajniran za krajnju udobnost naših kupaca. Ova tanka kožna futrola dolazi s pogonom otpornosti na udarca koja osigurava vaš telefon siguran od neočekivanih kapi i naleta. Takođe sadrži utor za karticu, omogućavajući vam da zadržite važne kartice i ID-ove u svakom trenutku. Značajka protiv ogrebotine štiti vaš telefon od ogrebotina i maraka, osiguravajući da ostane dugo izgleda novo. Dizajn magnetskog futrola savršeno funkcionira sa držačem montiranja magnetskih automobila. Učinite da uživate u svom GPS-u ili muzici u najvećoj. Oslobodi ruke i vozite sigurno. Ovaj slučaj nudi zaštitu od cijelog tijela, pokrivajući sve ivice i uglove vašeg telefona. Dizajn modnog kauboja stila dodaje trendi izgled vašeg telefona dok ga čuvate sigurno i sigurno. Doživite vrhunsku udobnost i stil s našim novčanim telefonom. Prikladno za Samsung Galaxy A51 5g. Funkcija novčanika : Dizajn utora za karticu može održati vašu ličnu kartu ili kreditne kartice . Odabrani visokokvalitetni PU kožni materijal, udoban, izdržljiv, bolja zaštita, rafiniraniji izgled i savršeno korištenje telefona, precizne položaje telefona, precizne položaje za rupe , Jednostavno pristupite svim portovima i funkcijama bez uklanjanja kućišta. Učinite da uživate u svom GPS-u ili muzici u najvećoj. Oslobodi ruke i vozite sigurno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.