• Novo
Pastel-sladoled-CONE-CONE-CONEX-TABLE - Dizajniran za Google Pixel Case Soft TPU za djevojke Dječačke poklone, otporan na udarce

Pastel-sladoled-CONE-CONE-CONEX-TABLE - Dizajniran za Google Pixel Case Soft TPU za djevojke Dječačke

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

[Visokokvalitetni materijali] Ovaj trendovski telefon je izrađen od vrhunskog kvaliteta TPU-a koji se može držati do svakodnevnog trošenja, učinkovito sprečavaju ogrebotine. Mekan i fleksibilan, pa tako da su tipke jednostavni za osjećaju i pritisnite. [Snažna zaštita] Povišeni okviri Zaštitite fotoaparat i ekran. Svi izrezi savršeno se uklapaju sa telefonom, zaustavljajući bilo koju prašinu od unošenja i grebanja tijela telefona. [Advanced Printing] Napredna tehnologija ispisa čini da je slučaj izgleda živopisno i živopisno. Jedinstveni dizajn, jasan tisak i vrhovni dodir osjetite, dodajte luksuz i moderan ukus na vaš telefon. Odštampano sa certificiranom tintom otporan na ogrebotine, futrola nije lako pretvoriti ili izblijediti. [Jedinstveni i elegantan dizajn] Uzorak je estetski, jedinstven i poseban, u potpunosti izlaže vašu ličnost i ukus . (Široko kompatibilno] podržava nosače zvona za bežične i mobilne telefone. Izrecini izreci osiguravaju jednostavan pristup svim gumbima i jednostavan za instalaciju i uklanjanje.s.s Hock-otporan na kofer otporan na i ogrebotine. Napravljen sa visokokvalitetnim TPU materijalom, pruža pouzdanu zaštitu od utjecaja, ogrebotina i drugih vrsta oštećenja. Njegov tanak profil i jednostavan dizajn osiguravaju ugodno i praktično korisničko iskustvo. Osvjetljenje i jasnoww Eing pored ničega, ova ultra tanka telefonska futrola neće dodati nikakvu nepotrebnu skupnoj proizvodnji na vaš uređaj. Jasnoća zadnja ploča omogućava vam prikaz prirodne ljepote vašeg telefona dok još uvijek pružate potpunu zaštitu. Izrešeni dizajnerskim tipkama na ovom telefonskom jeziku su izraženi i jednostavni za pritisak. Veliki izrezi osiguravaju da se većina kablova za punjenje odgovara savršeno. Nemate problema sa pristupom svim značajkama telefona sa ovom Case.com Prepotrajno zaštitnim funkcijama sadrži podignute usne koje štite vašu ekranu i objektiv kamere od ogrebotina i utjecaja. Četiri ugla dizajnirane su za apsorbiranje šoka i minimizirati štetu uzrokovanu padovima ili ispustama. Instalacija preciznog rezanja i dizajna ovog telefonskog jezika olakšavaju instaliranje i uklanjanje. Imat ćete puni pristup svim portovima i značajkama vaših telefona, a da ne morate skinuti slučaj. Pastel-sladoled-cone-uzorci-3 Telefonska futrola, dizajnirana za Google Pixel 7 Case Soft TPU za Djevojke Boys Poklon, Poklopac na udarcu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.