• Novo
FOLIO WALLET Telefon Case iPhone Plus Plus traper novčanik sa gumnim unutrašnjim školjkama i Kickstand funkcijom u crnoj boji

FOLIO WALLET Telefon Case iPhone Plus Plus traper novčanik sa gumnim unutrašnjim školjkama i Kickstand

Stupnjevi:
KM 6.25

Iznos
Tova je dostupna

Kućišta novčanika i Phonea 7 plus FOLIO novčanik. Napravljen od premium trapea za sprečavanje grebene i elegantnog komada Gummy Inner Entern Shell pruža najbolje u razredu Zaštita od pada, dodaje jedinstveni stil u vašem telefonskom utoku, kreditnom karticom, kreditnom karticom i Članovi, itd folio dizajn, precizni otvori, neće utjecati na bilo koji ključni rad i osnovne funkcije, poput sinhronih, slušalica, itd. Kickstand- Ovaj model telefona poznat je i kao i Phone 7 Plus / 6 S Plus / 6 Plus telefon i Phone 8 Plus / 7 Plus Thenim Wallet Case sa gumnim unutrašnjim školjkama i Kickstant Funkcija u crnoj boji su sjajni futrole za telefonske telefonske torbe, zaštitni pokriva stavku po sniženoj cijeni ispod 10 dolara ne možete propustiti. Ovaj predmet je potpuno nov, neotvoren i zapečaćen u izvornom tvorničkom okviru. Njegove dimenzije su 0,56 x 0,00 x 3,29 inča i teži 0,20 lbs. Ovaj futrola za telefon Folio Wallet i Phone 8 Plus / 7 Plus Thene Wallet Collect sa gumnim unutrašnjim školjkama i Kickstand Funkcija u crnoj boji je predmeti za telefonske telefonske torbe iz naših zaštitnih pokrivača koji dolaze sa potpunim garancijom zadovoljstva. Napravljen od premium trapera za sprečavanje ogrebotine i prskanja. Elegantna konstrukcija jednim komadom Gummy Inner Shell pruža najbolje u zaštiti od pada klase. Vivid izbora u boji dodaje jedinstveni stil na vaš telefon. Ugrađeni u slotove kartice može pohraniti svoje karte, kreditne kartice i članske itd. Flip Folio dizajn, precizni otvori, neće utjecati na bilo kakvu ključnu operaciju i osnovne funkcije, poput sinhronih, slušalica itd. izlasci. Dizajn folija omogućava da se slučaj može koristiti kao kickstand. Ovaj model telefona poznat je i kao i Phone 7 Plus / 6 S Plus / 6 Plus.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.