• Novo
Čvrsti performanse dvostruki sloj hibridna futrola za Galaxy S - ultra lagana teška oklopna zaštitnik W port na poklopcu, bandione za zaštitu odbojnika, apsorpcija udara, podignuta za usna

Čvrsti performanse dvostruki sloj hibridna futrola za Galaxy S - ultra lagana teška oklopna zaštitnik

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Kućište za dvostruki sloj nalepcijsku performanse dizajniran je posebno za Samsung Galaxy S10, pružajući savršeno fit.protect vašeg uređaja iz slučajnih kapi i ogrebotina sa cjelokupnim, dualnim zaštitom. Ovaj hibridni slučaj pruža tvrdu vanjsku školjku s mekim, a upijajućim unutarnjim slojem, a istovremeno plaća dodatnu pažnju na uglove branika. Povećana usna čuva ekran vašeg telefona sa površina tako da ne rezultira ogrebotinama ili mrlje. Čak smo otišli koliko smo prekrili gumbe i portove da bismo proširili funkcionalnost svog uređaja. Ali čak i sa svim tim karakteristikama, ovaj slučaj izgleda sjajno za svaku situaciju s obzirom na to, teška dužnost estetika. Ne rizikujte svoj uređaj i pokušajte sklessem robusnim performansama hibridni slučaj hibridnog slučaja! Savršeno uklapanje : napravljeno posebno za Samsung Galaxy S10. Najbolje od oba svijeta : Dvostruki dizajn sloja nudi optimalnu apsorpciju udara. Zaštita od ekrana : podignuta zaštita za usne čuva ekran sa površina, sprečavajući ogrebotine i pukotine. Pokrili smo vas : Precision Cut Outs i tipka za port / gumb koji će vam pružiti jednostavan pristup dok također držite prašinu. Izgrađen da zadnji : nevjerovatno izdržljiv, izrađen od visokokvalitetnih materijala i prikazuje bezvremensku estetiku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.