• Novo
Greendigs Pilea u narandžastoj keramičkoj Kaneliranoj posudi

Greendigs Pilea u narandžastoj keramičkoj Kaneliranoj posudi

Stupnjevi:
KM 23.57

Iznos
Tova je dostupna

Greendigs Pilea je sobna sobna biljka čiji čari mogu podići raspoloženje cijele sobe. S obzirom na svoj zaobljeni profil, pilea može držati svoje ili poslužiti kao neobičan folija za druge zelenilo u vaš dom. Pilea nije samo užitak za oči, lako se brine i za nju. Sve dok ne izgori ili zasjeni, vaša biljka pilea bi trebala cvjetati bilo gdje. Pokušajte ga postaviti blizu sunčanog prozora gdje može uživati u toplom sjaju, ali ne i u užarenim zracima. Budite oprezni : previše sunca može spržiti lišće, a premalo može uzrokovati rastezanje biljke i tamnozeleno lišće. Prilagodite svoj Greendigs Pilea plasman u skladu s tim. Pileje je obično potrebno zalijevati jednom sedmično-bilo kada se gornja dva inča zemlje osuše ili kada stabljike i listovi biljke počnu opadati. Biljka Greendigs Pilea dolazi sa narandžastom keramičkom žljebastom 5-inčnom posudom koja je ispunjena vrhunskom zemljom za saksije prilagođenom potrebama biljke, a uključuje drenažne rupe i tanjir kako bi vaše površine bile suhe. Neobičan dobar izgled Greendigs Pilea i dekorativni lonac od 5 inča podići će vaše unutrašnje okruženje i raspoloženje. Pilea ima onostrani šarm za sobnu sobnu biljku sa svojim svijetlozelenim, okruglim listovima koji se poskakuju na kraju svake stabljike, omogućavajući joj da se drži kao intrigantan središnji dio stola. Pileas se lako održava, vjerovatno će se morati zalijevati otprilike jednom sedmično i poput jakog, indirektnog svjetla. Da biste svojoj novoj živoj biljci pružili toplu dobrodošlicu, svaka biljka stiže unaprijed u saksiji sa vrhunskom zemljom u narandžastoj keramičkoj kaneliranoj 5-inčnoj saksiji sa rupom za drenažu, tanjurićem, paketom Miracle-Gro® zatvorenih šiljaka za biljnu hranu i kartica za njegu. Greendigs™ žive biljke stići će na vaša vrata u kutiji od čvrstog izdržljivog pakovanja sa drvenim vlaknima koja okružuju bazu biljke kako bi sadržala zemlju tako da je spremna za odmah izlaganje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.