• Novo
Cosmo Muchoomcaho 195 45Zr 195 45r 84W XL Sva sezonska performanse guma

Cosmo Muchoomcaho 195 45Zr 195 45r 84W XL Sva sezonska performanse guma

Stupnjevi:
KM 35.50

Iznos
Tova je dostupna

Pažnja! Zbog veličine guma paketi mogu se odvojiti u kurirskom objektu i ne bi se isporučili istog dana iako ih isporučujemo zajedno. Informacije o praćenju mogu se provjeriti prijavljivanjem na web lokaciju kurira s master brojem za praćenje koje ćete dobiti putem e-maila. Na primjer, možete primiti 3 gume u jednom danu, a na 4. dan ili dan nakon ili jednu gumu u jednom danu, a drugi dan nakon. Razumijemo da je ovo velika neugodnost za naše kupce, ali to je apsolutno izvan naše kontrole.cosmo Muchoomachofeatures i prednosti Cestovni jamstveni jamstveni vremenski prostirke, kontrolište velike brzine je visoki performanse cijele sezone gume proizvedena za performanse. (više ..) Veličina : 195 / 45 R16. Sezona : cijelu sezonu. Performanse : Visoke performanse. Tip automobila : putnik. Opterećenje : XL. Proizvod može varirati sa slike. Rim guma nije uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toyo 445 50R22. 161l guma

KM 162.50

M675 iz Toyoa je cjelokupna komercijalna guma dizajnirana za pružanje maksimalne učinkovitosti goriva i kilometraže u dugim prevozama INFERING SUPER SINGG DREV DREVE, M675 nudi nisku otpo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.