• Novo
Lionhart LH-Pet 275 35r Sva sezona guma - 275 35R 100W odgovara: BMW Takmičenje XDrive, - Cadillac CT V Blackwing

Lionhart LH-Pet 275 35r Sva sezona guma - 275 35R 100W odgovara: BMW Takmičenje XDrive, - Cadillac CT

Stupnjevi:
KM 59.49

Iznos
Tova je dostupna

Lionhart LH-pet je jedna naša najtezološkija naprednija guma; Izgrađen za obavljanje na najvišem nivou na najnaprednijim natručnim vozilima. Lionhart LH-pet je ultra visoka performanse cjelokupna guma koja pruža preciznu rukovanje, odličan život gazišta i vrhunske karakteristike rukovanja pri velikim brzinama u vlažnim ili suhom uvjetima ceste. INSPICIRANI PERFORMANSI INSPIRED SPOMENE. Maksimalni prianjanje i rukovanje velikim brzinama. Izvrsni životni vijek i trošenje gazećih karakteristika. Pogodno za svakodnevnu vožnju. Samo guma - točak nije uključen. Odgovara : 2021 BMW M3 baza i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bighorn 29 11.00R guma

KM 2.67

MAXXIS International posvećen je pružanju guza visokih performansi svijetu Naši proizvodi su nejednake u kvaliteti i performansama Sa četrdeset i pet godina proizvodnog iskustva i domiš

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.