• Novo
Uniroyal Power Paw kao i cjelogodišnja sezona 275 40ZR19 XL 105Y guma

Uniroyal Power Paw kao i cjelogodišnja sezona 275 40ZR19 XL 105Y guma

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Tiger Power Paw Asan ultra-visoke performanse Allosezonska guma koja nudi dugotrajnu stabilnost za svakodnevne vozače. "Vrijednost" i "cool" retko idu zajedno. Do sada. Uniroyal® Power Paw A / S guma zadovoljava rastuću potražnju za povoljnim, pouzdanim ultra-visokim performansima svih sezonskih guma, a nudeći i duže trošenje i elegantan, moderan izgled i osjećaj. Ovo je sljedeći gen, ultra-visoki performanse Guma donosi poboljšane karakteristike i robusnu garanciju za traženje potrošača koji traže. Plus elegantni, dizajn gazišta na bazi performansi sa modernim, izrazitim dizajnom bočnih zida čini da se ova uhp guma ističe na označenom. Uniroyal Tiger Paw Touring TT All-sezonska guma. Svesezonske gume. Dugotrajna stabilna životinja. Sada je podržana garancijom od 45.000 milja. Dizajniran da vam pruži samouvjerenu vožnju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Durun 235 30R W guma

KM 1.00

Durun M626 gume su niske cijene gume visokih performansi za sportske automobile, limuzine pune veličine i SUVS i CUV s mnogim plveličine za opremu i modele Uz dobar izgled, savremeni uzora

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.