• Novo
Michelin Cross Climate SUV guma 235 65R18 XL 110H

Michelin Cross Climate SUV guma 235 65R18 XL 110H

Stupnjevi:
KM 51.60

Iznos
Tova je dostupna

Michelin Cross Climate SUV guma rafinirana udobnost i samouvjerene performanse u mokrim i suhom. Michelin's Crosscmime SUV guma dizajnirana je kao rješenje za jednim gumama za vozače koji doživljavaju sva četiri sezona, ali ne dobijaju velike količine snježnih padavina da bi zahtijevala namjensku zimsku gumu. Crossctimni suv guma Extreme Silica silikatni sastojak održava fleksibilnost nad širim temperaturnim opsegom što rezultira izuzetnim prianjanjem tokom ljeta i zime. Stvoreno sa uzorom gaznolikog sloja u obliku slova V, 3-D pune dubine i ugradbeni žljebovi, križaljka pruža dugotrajnu vuču zajedno sa mobilnošću na snijegu u cijelom životu gume. Gazinski blokovi dizajnirani su s rubovima za bestel za poboljšanje prianjanja i kočenja na suhim putevima. Premium lagana vuča za snijeg. Ustma teška vuča snijega. SILICIJSKI GLAVNI SASTAVI. 3-D pune dubine. Standardna garancija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toyo 445 50R22. 161l guma

KM 162.50

M675 iz Toyoa je cjelokupna komercijalna guma dizajnirana za pružanje maksimalne učinkovitosti goriva i kilometraže u dugim prevozama INFERING SUPER SINGG DREV DREVE, M675 nudi nisku otpo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.