• Novo
Lionhart LH-Pet 255 50R W gume odgovara: 2010- Acura MD baza, Volvo XC 3. R-Dizajn

Lionhart LH-Pet 255 50R W gume odgovara: 2010- Acura MD baza, Volvo XC 3. R-Dizajn

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Lionhart Tyres ujedinio je samo najnovije tehnologije, inovacije, jedinstvene opreme, ukupne performanse, kozmetiku i cijenu. To smo učinili za isporuku distributera, trgovce i krajnje korisnike krajnje vrijednosti u istinitu uhp, SUV i Off-Road Line guma. Lionhart gume sada uključuje puni asortiman putničkih, performansi, lakih kamiona i prikolica za pratnju naših vodećih proizvoda (UHP, SUV, van ceste) marke. Lionhart gume su premašile sve evropske standarde. Te iste gume najbolji su izbor za najfinije europske sportske automobile Oe Fieldes. Lionhart Tyres također imaju veli veličine koje mnogi proizvođači guma trenutno ne nude. Zato je Lionhart gume na vrhu industrije guma. Uvijek uspostavljamo nova tržišta za veleprodaju i distribuciju maloprodaje. Lav predstavlja "snagu, hrabrost i vodstvo". To se takođe može reći o marki Lionhart Tyres. Od hrapave čvrstoće "LIONCLAW MT" do naših novih i jedinstvenih obloga. Lionhart gume blistaju novim putevima vodeći način stvaranja novih tržišta i mogućnosti. To radimo uz održavanje hrabrosti i uvjerenja da vidimo našu viziju njenoj plovidbi. Naš brend zaista ima sve. Realistično možemo rasti vaše poslovanje skokovima i granicama sa našim čvrstim, visokim kvalitetom, povoljnim cijenama pune linije opcija guma. Lionhart gume su u njemu za dugim prevozom. Uspostavili smo čvrstu bazu potrebnu za izradu Lionhart-ovog guma koje su godinama uspješne. Odvojite trenutak i stvarno pogledajte u ovu prestižnu, ali skromnu marku guma. Lionhart gume mogle bi predstavljati najbolju odluku koju ste ikada napravili. Lionhart LH-Pet P225 / 40 R18 92 W.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Durun 235 30R W guma

KM 1.00

Durun M626 gume su niske cijene gume visokih performansi za sportske automobile, limuzine pune veličine i SUVS i CUV s mnogim plveličine za opremu i modele Uz dobar izgled, savremeni uzora

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.