• Novo
No Boundaries ' Essential Pull-On Jeggings

No Boundaries ' Essential Pull-On Jeggings

Stupnjevi:
KM 29.99

Iznos
Tova je dostupna

Osnovni Denim Jeggings No Boundaries nude bezvremenski stil farmerki i cjelodnevni komfor tajica; oni su izuzetno svestran dodatak vašoj ležernoj garderobi. Napravljene od meke i lagane mješavine pamuka sa rastezljivom traper konstrukcijom, ove jeggings imaju natkriveni elastični pojas bez muke koji pruža dobro prianjanje i gladak osjećaj na vašoj koži. Kompletiranje traper pantalona su dva faux prednja džepa, faux fly i dva funkcionalna džepa za leđa. Ovi slatki jeggings dostupni su u raznim traper praonicama i lijepo se slažu sa bilo čim, od majica do širokih džempera. Nema granica Junior's Essential Denim Jeggings : 67% pamuk, 32% poliester, 1% spandex . Jeggings . Stretch traper konstrukcija . Pokriveni elastični pojas . Dva lažna prednja džepa . Lažna muva . Dva zadnja džepa . Dostupno u različitim bojama . Operite prije habanja, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama iznutra prema van, koristite samo izbjeljivač bez hlora kada je potrebno, sušite nisko u mašini, odmah uklonite, po potrebi ohladite gvožđe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka Oni tako�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.