• Novo
Indigo Rein Junior-ove visoke klizačke farmerke

Indigo Rein Junior-ove visoke klizačke farmerke

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Ove Indigo Rein high Rise Skater farmerke za juniore su vrhunski u casualwear. Kreirajte cool laidback stil sa laganim traper izgledom, dizajniran sa visokim strukom u trendu, dužom dužinom i uništenom širokom nogom. Pet džepova drži vaš telefon i druge osnovne stvari, a klasično dugme i let sa patentnim zatvaračem ih završavaju. Upotpunite izgled koncertnom majicom i prevelikim flanelom ili kapuljačom. Materijal : 100% Pamuk. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu M. Fit : opušteno. Uspon i unutrašnji šav : visok uspon; 32" unutrašnji šav. Zatvaranje : dugme i zipper fly. Džepovi : 3 prednja džepa i 2 zadnja džepa drže osnovne potrepštine. Karakteristike : lagani traper; uništen; široka noga. Juniori visoke klizačke traperice iz Indigo Reina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka Oni tako�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.