• Novo
Disney gusari Karipski radio sa satom

Disney gusari Karipski radio sa satom

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Probudite se svojim omiljenim gusarima s Disney gusarima karipskog autorata budilice je u sobi. Ovaj Disney Clock radio užari crvena svjetla u svakoj od očnih utičnica da bi se dodao u gusarski izgled i osjećaj. Alarm se može postaviti da se probudi do muzike, zujalicu ili čak glas koji će ići zajedno s animiranim čeljustima koja se kreće dok gusar govori. Crveni LED displej na gusarskom satu je jednostavan za pregled, a AM / FM radio se može čuti preko zvučnika. Pronađite svoju omiljenu radio stanicu s gumbom za podešavanje. Dajte svojoj sobi sablasan osjećaj sa Disney Pirates of Karipski radio budilica. Disney gusari Karipskog budilice Radio : Crveni LED displej. Vremenski / alarma i minuta. Probudite se na glas, radio ili zujanje. Snooze funkcija. Baterija sigurnosna kopija za vođenje vremena u slučaju zatajenja izmjeničnog struje. Analog AM / FM mono radio. Tuning gumb sa frekvencijskim biranjem. Kontrola rotacione jačine zvuka. 1 sistem zvučnika. Crvena LED u svakoj utičnici za oči. Animirana čeljust koja se kreće uz alarm / glasove. Gumb DEMO. AC mrežni rad. Zahtijeva 2 AA baterije (nisu uključene).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

® Blick budilica Crvena

KM 1.33

Izgrađen da liči na svjetski poznatu Lego® opeku, bilo koja odrasla osoba ili dijete obožavat će ovaj sat Sa svojim mnogim karakteristikama, sat neće biti samo atraktivan dodatak, već

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.