• Novo
Stanica za punjenje sa satom Conaira

Stanica za punjenje sa satom Conaira

Stupnjevi:
KM 21.75

Iznos
Tova je dostupna

Danas se gostima prijavljuju s više uređaja, tako da Conair stavlja četiri mjesta za punjenje u novu Lunu od Conair dva USB priključka i dva utičnice za izmjeničnu struju! Ovaj alarmni sat / stanica za punjenje uključuje pristanište za pametni telefon, veliki ekran sa sedam nivoa svjetline za svjetlos osjetljive goste, a dan, datum, vrijeme i alarme koje su lako vidjeti. Dva porta za punjenje USB-a i dva izmjenična utičnica za punjenje uređaja i drugih uređaja. Jednodnevni alarm. Automatski se prilagođava dnevnom svjetlu ušteda vremena. Veliki LCD ekran sa sedam nivoa svjetline prikazuje dan, datum, vrijeme i alarma. Jednostavan za podešavanje i rad.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

® Blick budilica Crvena

KM 1.33

Izgrađen da liči na svjetski poznatu Lego® opeku, bilo koja odrasla osoba ili dijete obožavat će ovaj sat Sa svojim mnogim karakteristikama, sat neće biti samo atraktivan dodatak, već

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.