• Novo
Toma LCD digitalni prikaz Budilica za prijenosni minimalistički budil sa satom sa temperaturnim i vlažnim senzorom za odgodu za funkciju spavaće sobe za dnevni boravak

Toma LCD digitalni prikaz Budilica za prijenosni minimalistički budil sa satom sa temperaturnim i vlažnim

Stupnjevi:
KM 27.00

Iznos
Tova je dostupna

Funkcije.LCD Digital Digital.Ovo budilica obično mirno funkcionira, sa jasnim LCD ekranom, koji je vrlo zgodan za gledanje vremena. Alarmni sat ima ugrađeni senzor temperature i vlage, koji može nadgledati Unutarnja temperatura i vlaga u stvarnom vremenu za brigu o zdravlju vas i vaše porodice. Funkcija. Postavite strogo vrijeme za sebe bilo kada, bilo gdje, i možete postaviti i godinu, mjesec, sedmicu i specifičan datum. Poseban datum. Alarmni sat je kompaktan i lagan, teži samo 126,5 g (4,46oz), pogodan za prevoz i skladištenje. ? Specifikacije.Materijal : ABS + PC.Item Boja : White.Battery : 2 * AAA baterija (nije uključena) .Size : 12.8 * 8.7 * 3cm / 5.03 * 3,42 * 1,18 inča (l * w * h) .eight : 126.5 g / 4.46oz. Snooze funkcija : opremljena funkcijama odgode, možete isključiti zujanje, omogućujući vam da dobijete 5-15 minuta dodatnog vremena mirovanja. , sedmica i specifičan datum . LCD digitalni displej : Ovaj budilnik obično tiho funkcionira, sa jasnim LCD ekranom, koji je vrlo zgodan za gledanje vremena . Prijenosni : Sat je kompaktan i lagan, teži samo 126,5 g ( 4.46oz), pogodan za prevoz i skladištenje. Porodica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.