• Novo
Instrumenti Infinity 5,5 6 zlatni analogni stol alarma zvona

Instrumenti Infinity 5,5 6 zlatni analogni stol alarma zvona

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Zlatni tablični analogni budilnik prema Infinity Instruments je jednostavan, ali upečatljiv komad koji savršenim naglaskom pruža bilo koju sobu u vašem domu. Ovaj budilica za tablicu sadrži mat zlatni završetak na izdržljivom oblikovanom plastičnom okviru. Zlatni budil sa stolom takođe sadrži i zlatne metalne ruke i jednostavne arapske brojeve na belom licu. Sa svojim jednostavnim alarmom sa glasnim zvono zvono, to može očito čuti. Na 5,75 inča, ovaj atraktivan budilnik može se postaviti na vaš mantel, uz krevet, kavu ili krajnju tablicu ili bilo gdje trebate prskanje boje. Dimenzije : 5,75 u H x 5,5 u Š x 1,75 u D. Montaža nije potrebno. Proizvod je 0,42 lbs. Matte zlatni okvir sa bijelim licom i zlatnim metalnim rukama sa staklenim poklopcem. Dekorativni budilnik u zatvorenom okruglom stolu. Kvarcni pokret za tačno čuvanje vremena. Koristi 1 AA bateriju (nije uključena).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

® Blick budilica Crvena

KM 1.33

Izgrađen da liči na svjetski poznatu Lego® opeku, bilo koja odrasla osoba ili dijete obožavat će ovaj sat Sa svojim mnogim karakteristikama, sat neće biti samo atraktivan dodatak, već

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.