• Novo
Sonic upozorenje - Sonic Boom Analogni budilica sa bijelim krevetom - srebro

Sonic upozorenje - Sonic Boom Analogni budilica sa bijelim krevetom - srebro

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Od 1980. budilica za upozorenje Sonic bio je najjači glasan budilnik za teške pragove i gluhe pojedince na tržištu! . Za one koji preferiraju malo tradicionalniji sat i jednostavan biranje. Nema konfuzije prilikom biranja u vremenu sata ili vrijeme buđenja. Ova zvučna bomba Super glasni budil sa 113db opremljen je sa 12-voltonskim shakerom. Također sadrži noćnu svjetlost koja može osvijetliti vašu okolinu sa dva različita razina svjetline ili se isključena. Estetska je ugodna i pojednostavljena i ima svu snagu potrebnu da vas probudi ujutro! Spavajte dobro znajući da ćete se probuditi na vrijeme. 113 d B ekstra-glasan alarm. Snažni bijeli shaker (uključen). Podesivi ton alarma i jačinu zvuka. Oštro plavo osvjetljenje treperi kada alarm zvoni. Hi-slabo Dimmer prekidač. Alarm i ispitni režim shaker-om. Dvostruko vrijeme 12/24 sata. Pokretanje baterije - Podešavanja. Garancija za jednogodišnju zvučnu upozorenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

® Blick budilica Crvena

KM 1.33

Izgrađen da liči na svjetski poznatu Lego® opeku, bilo koja odrasla osoba ili dijete obožavat će ovaj sat Sa svojim mnogim karakteristikama, sat neće biti samo atraktivan dodatak, već

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.