• Novo
Atletska djeluje djevojčice, 2-pakovanje, veličine 4- & plus

Atletska djeluje djevojčice, 2-pakovanje, veličine 4- & plus

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Sportski dani, dani igranja ili opuštajućih dana, u bilo koje vrijeme je pravo vrijeme za atletske radove. Slim sa jednostavnim dizajnom za povlačenje, ove su gamalje koje su također navlažene kako bi mogla ostati hladna i sušiti duže i manje za dodatnu udobnost. Meka i rastezljivo, ovo su gamaše koje će ponovo doprijeti iznova i iznova (yay! Postoje dva para). Samo u. Materijal : 86% poliester / 14% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Set uključuje : dva para gamanja. Veličina : Model je veličine nošenja S. Fit : Slim. Zatvaranje : privijanje; Elastični pojas. Džepovi : Nema. Značajke : Vrijednost vlage koja će joj pomoći da se drži hladnim i suvim; za dodatnu udobnost za dodatnu udobnost; meka i rastezljivo. Tajice 2-pakovanje za djevojčice iz atletske radove.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Swiss + Tech Snow Gant

KM 12.49

Da li on lopa snijeg, udarajući padine ili samo pokušavajući ostati tople i suve, ove snežne hlače iz švicarske tehnologije moraju imati zimsku stavku za svoju garderobu Oni su izolira

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.