• Novo
Tom Arma Lion Toddler Halloween kostim

Tom Arma Lion Toddler Halloween kostim

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Stavite svoju malu zvijer u "kralju " svih kostime. Ovaj luksuzni Tom = / 6 A lav je otvoren mnoštvom satenskih vrpca u zlatnim nijansama, svaka ljupko ušivena na svoje mjesto. Kostim kvalitete heirloom. Potpuno obložen u mekoj ruči za preplanulicu. Uključuje : znakovsku glavu s prednjim zatvaračem na čičak, ukrašenim zlatnim trakama za hladovinu, ružičaste obložene uši, detaljnim cijevima od zlatnog vrpca oko otvora i ušiju. Veličina dojenčadi 18-24m. Karakteristični bod sa stražnjim zatvaračem, u zlatnoj smeđoj tkanini, vrpci na prsima i pričvršćenim repom sa akumulicom od vrpce. COOTI-ovi karakteristike, zakrivljene u cijevima od zlatnih vrpca, vezeni detalji sa ružičastim jastučićima za šapu. Da bi vaše čizme zadržale u savršenom stanju slike, Tom preporučuje da se čizme trebaju koristiti samo za unutarnju upotrebu ili na sjedećim malih u kolica. Upute za njegu : Ručno pranje hladno, linijski se suhi, ne izbjeljivati. 100% poliester. Detalji kostima mogu se razlikovati od fotografije. Tom Arma Lion Toddler Halloween kostim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.