• Novo
Inktastičnost Sve o majici za mlade 80-ih

Inktastičnost Sve o majici za mlade 80-ih

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Era velike kose, svijetle boje, čudne uzorke i podebljana muzika. Sve o majici iz 80-ih mladih, savršena za istina djecu od osamdesetih godina. Neka se dobra vremena kotrljaju u izdržljivoj majici koja djecu iz škole odvodi u školu da igraju u neverovatnom nizu boja. 5,0 oz., Pre-smanjite 100% pamuk. Besprekorno 1x1 rebrani ovratnik. MAJICA MLADIH. Inktastic Sve o majici '80-ih Tween s kratkim rukavima Unisex Vintage Black M. Ovaj dizajn sadrži neonske boje, lude uzorke, a savršena je za one koji su nostalgični za 1980-ih . 5,0 oz., Prekrasni 100% pamuk. Pepeo je 98/2 pamuk / poliester i atletski heather je 90/10 pamuk / poliester. Crno Heather i sve retro boje su 50/50 pamuk / poliester. Besprekorno 1x1 rebrani ovratnik. 80-ih osamdesetih nostalgia svijetla šarena modna pop lubenica sladoleda konus tee djeca djeteta djeteta izvana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.