• Novo
Aufmer materinstvo za žene dame dame dugih rukava V-izrez džep bočni prorez za spavanje duge haljine

Aufmer materinstvo za žene dame dame dugih rukava V-izrez džep bočni prorez za spavanje duge haljine

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski džep s dugim rukavima V-izrez Bočni prorez za spavanje duge haljine : 1. Značajke : dugih rukava, šala u svakodnevnom modnom stilu.2.soft, prozračna tkanina pruža izvanrednu udobnost i trajnost.3.3.oclancsion : casual, rođendan, druženje, za posao, kod kuće, kod kuće, za posao više.4. Materijal : Spandex Soft i udobnost5.pakiranje : 1 x Ženska haljina Ssezona : Zvengender : Ženakazija : Moda, Materijal : Spandexstyle : Moda, Ležerno, Formalno održavanje Obuci Pogodno za trudnice u cijeloj trudnoći i porođaj . Laka njega I fokusirajte se na ono što je važno. Tekstura za drapejke je teksturirana od prosječnog proizvoda na tržištu . mekan, udoban prozračan i lagan otporan na mame. Oslobodite ruke da ručno povučete svoj trbuh. Za kućnu negu rada, njegu i dostavu . Dostava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama..

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.