• Novo
Zabaviti svjetski FW1149LG Djevojka lijepa leopard kostim - velika

Zabaviti svjetski FW1149LG Djevojka lijepa leopard kostim - velika

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Budite prilično mali mačji za Noć vještica u našem lijepom Leopard kostimu. Samo kostim koji vam je potreban za Noć vještica, školske predstave, karakterne re-donošenje, stranke, parade, porodične prilike i druge proizvodnje i svečanosti. Vaša djevojčica može biti bijesna, a opet, velika mačka ovog Noći vještica sa lijepim nošnji leopard djevojke. Ovaj slatki, komforan kostim za djevojke sadrži kombinezon za ispis leopard u 100 posto poliesterskih velvetaena sa leopard repom. Kostim ima lepršavu, crnu marabou na ovratniku, manžete i gležnjevima. Ova ugodna odjeća za Halloween za djecu uključuje glavu sa slatkim par mačjih uši leoparda. Možete dovršiti FELIN izgled vlastitim mačjim kompletom za lice kako biste napravili lijepe mačke i mačke. Uključuje pucanje mačke, rep i mačje ušne glave . Sadržaj tkanine : poliester . ručno pranje u hladnoj vodi; Nemojte gvožđe . Veličine : dječja djevojka . odgovara djeci veličine 12-14.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama D

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.