• Novo
Dečije zanat Legacy Tressa ladica Dvostruka komoda - rustikalna taupe

Dečije zanat Legacy Tressa ladica Dvostruka komoda - rustikalna taupe

Stupnjevi:
KM 112.50

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u prostranoj memoriji u svom vrtiću s dječjim zanatskim legacy Tressa 7 dvostrukim komodama - rustikalni taupe. Ova komoda nudi sedam ladica velikodušno veličine. Ladica obložena filcom pruža siguran prostor za vas malene čuvare. Ova komoda je završena u nevolje, rustikalna taupe. Izrađen je izdržljivim topolom i furnirima. Za dodatnu sigurnost uključen je komplet protiv vrha. Mekani klizište na ladicama osiguravaju glatko kretanje. Metalni hardver završen je u toploj boji da bi se dodao na pozivajući se osjećaj komoda. Donesite dobrodošlicu, vintage izgled svom djetetovoj sobi sa ovim šarmantnim ormarom. Dimenzije : 58 L X 19 W X 34h u . 7 prostranih ladica. Izrađen topolom i furnirima. Rustikalna taupe finish. Meka blistava ladica. Gornja ladica koja se osjeća obložena filcom. Metalni hardver u toplom finišu. Uključen komplet protiv vrha.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boahaus Selma komoda

KM 57.99

BoahaSelma dvospratni ormar idealno je rješenje ako tražite više prostora za spremanje svu svoju odjeću sa savršenom veličinom (31,50''W x 15,75''d x 33,46'h) odgovara savršenom u va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.