• Novo
Američki nameštaj Klasika 5-ladica prsa, espresso finiš

Američki nameštaj Klasika 5-ladica prsa, espresso finiš

Stupnjevi:
KM 36.49

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj američki namještaj klasika uspravno je vertikalna prsa sa 5 ladica u espresso finišu idealan je način za spremanje svih te odjeće u vašu garderobu koja se neće uklopiti u ormar. Čvrsta konstrukcija uključuje pet čvrstih ladica na metalnim vodičima i najlonskim valjcima. Atraktivni niklovani metal povlači naglasak bogate espresso boje na svakoj ladici. Bočne ploče sadrže ploču u stilu misije i dizajn nosača. Jednostavan, a opet klasični dizajn stila misije, s tamnijem, espresso finišom boje, može se dobro koordinirati u raznim dizajnom spavaćih soba, dok će vam dugotrajnu završnu obradu pružiti proizvod koji će trajati godinama. 5 čvrste ladice na metalnim vodičima eura. Čvrsta izgradnja borova. Espresso finiš. Tradicionalni dizajn stila misije. Vertikalni dizajn zauzima manje površine u spavaćoj sobi. Dva miletana metala povlači se na svakoj ladici.Ovo čvrsto izgrađeno puno drva 5 komoda za ladice će vam dati godine usluge.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boahaus Selma komoda

KM 57.99

BoahaSelma dvospratni ormar idealno je rješenje ako tražite više prostora za spremanje svu svoju odjeću sa savršenom veličinom (31,50''W x 15,75''d x 33,46'h) odgovara savršenom u va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.