• Novo
Kadyn Moderna komoda za ladicu, sanduk od središta, komoda za ladicu Spremište za komodu Organiser Organiser, rustikalni smeđi

Kadyn Moderna komoda za ladicu, sanduk od središta, komoda za ladicu Spremište za komodu Organiser Organiser,

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

"Opišite stvaranje svestranih opcija za pohranu vaših kućnih potreba bez žrtvovanja stila koje volite sa ovim ormarićima. Sa četverostrukim ormarićima koji se otvaraju i zatvaraju na elegantnim metalnim toboganima, zar koji se bave ladice za lako pohranu različitih predmeta, I naći ćete razmak na komodama! Prostrana gornja površina ormara savršeno je mjesto za spremanje esencija za dodatne spavaće sobe i prikazati predmete za uređenje domaćih, poput akcentnih svjetala, alarmirati i fotografije Porodica i prijatelji. Komoda, njen minimalistički dizajn i atraktivan izgled čine ovaj dres savršenim za vaš dom. Značajka 【dovoljno prostora za pohranu】 Držnica za ladice su dovoljno prostrana, komoda mogu držati vašu najdraže duksere, debljinu ili najveće Powet. 【Wide Top】 Koristite vrh ovog ormara za prikaz nakita, bočicu parfema ili fotografije vaše porodice. 【Visoka sigurnosna performanse】 Ispitana je sigurnost komoda za stabilnost, pomažući u smanjenju napetosti na savjetu 【Svestranost】 ormara za ladicu može se koristiti kao ulaznica, ormar za skladištenje odjeće, bočna tablica 【Primjena na bilo gdje komoda savršen je izbor za dnevni boravak, ulaz, spavaću sobu, boju : 31,50 "* 15.75 " * 35.43 "Težina : 76,87 lbs Materijal : MDF + Čelična cijev " Stavite ga pored TV ormara u dnevnoj sobi ili pored stola u kancelariji. Kabinet za filing ima prostrane ladice za štampanje papira, olovke, knjige. Akcentni ormar pogodan za dom, ured, potkrovlje ili kreativni prostor. Lako se podudaraju s drugim namještajem i ukrasom. Izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.