• Novo
Stanica samit Summit sadrže 6 ladica, šljunčani borovni finiš

Stanica samit Summit sadrže 6 ladica, šljunčani borovni finiš

Stupnjevi:
KM 84.00

Iznos
Tova je dostupna

Da li su vam dodatne kupovine odjeće pomalo iz ruku i vodi vas da postanete malo kratki na skladištu? To dobro možemo popraviti, prostor za pohranu koji je. Stvorite dodatni prostor za pohranu Vaši dom potrebe bez potrebe za žrtvovanjem pri stilu sa ovim komodama sa 6 ladica iz samitske kolekcije stanice. Ova komoda za spavaću sobu sadrži šest ladica koje se otvaraju i zatvaraju na glatkim metalnim trkačima radi praktične pohrane različitih različitih predmeta. Sistem montaže za zaključavanje olakšava počevši skladištenje odmah! Jednostavno odmaknete odjeću poput vaših omiljenih bluza i hrpe labava do ugodnih pidžama i kolekcije majica. Četiri donje ladice su dodatne duboke, tako da možete još više oduzeti! Ovaj moderni komoda sadrži i prostranu gornju površinu koja vam pruža prostor za predmete poput vaše boce Keln, ukrasne lampe, vaše vrećice za šminku i fotografije porodice. Završeno u šljunčanim borovima i detaljno je sanušene noge i preklopljene ivice, ovaj dvostruki komoda je savršen komplement u ansambl za nameštaj vašeg spavaće sobe. Stanica samit Summit sadrže 6 ladica, šljunčani borov završetak : . Sklopljene dimenzije : 50.9 "l x 18.2" W x 31.9 "H. Testiran na stabilnosti za smanjenje savjetima na vrhu. Ladice imaju metalne trkače i sigurnost da bi vas zadržali i vaša porodična sigurna. Snažna su duboka. Snažna i lagana konstrukcija ploče. Detalji uključuju konirane noge i rubove u obliku. Brzi i jednostavna montaža sa T-zaključavanjem sustavom za zaključavanje, jer znamo da je vaše vrijeme vrijedno. Ovaj se drukvi temeljito testiran u ISO 17025 akreditiranim laboratorijama koji su certificirani laboratoriji. To Upoznaje međunarodnu industrijsku industrijsku industriju Standard ASTM F2057-19 sigurnosne specifikacije za jedinice za skladištenje odjeće, koje su namijenjene smanjenju opasnosti od djece 5 i ispod vrha namještaja. Šljunčani borov finiš. 5 godina ograničene garancije. Model # : 431744. Dimenzije kutije : 58.1 "L X 18.8" Š x 6.4 "H. Za dodatna pitanja ili bilo kakvih problema obratite se proizvođaču na 1-800-523-3987 . Obavezno provjerite stanicu samit samit u Sauder-u Kolekcija za više sjajnih predmeta!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boahaus Selma komoda

KM 57.99

BoahaSelma dvospratni ormar idealno je rješenje ako tražite više prostora za spremanje svu svoju odjeću sa savršenom veličinom (31,50''W x 15,75''d x 33,46'h) odgovara savršenom u va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.