• Novo
Boahaus Selma komoda

Boahaus Selma komoda

Stupnjevi:
KM 57.99

Iznos
Tova je dostupna

Boahaus Selma dvospratni ormar idealno je rješenje ako tražite više prostora za spremanje svu svoju odjeću . sa savršenom veličinom (31,50''W x 15,75''d x 33,46'h) odgovara savršenom u vašoj omiljenoj sobi. Nema potrebe da žrtvujete stil za skladištenje sa Selma Dvije crtačem. Ovaj jedinstveni komad nudi savršeno rješenje za sve vaše potrebe za skladištenjem; s velikom dvije ladice (29,4''w x 27,4''w x 9,2''h) za odjeću, dodatnu opremu i još više, također uključuje savršeni vrhunski vrh (31,50''w x 15,75 "D) za vaš omiljeni dekor. Plus, elegantna svjetlosna siva iverička ploča i savremeni dizajn daju ovom ormaru jedinstven izgled koji će dodati ličnost u bilo koji prostor. Boahaus Selma komoda neće biti problem! Ova prekrasna komoda je Lako se sastavlja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boahaus malala ormar

KM 1.67

Tražite odličnu komodu s mogućnošću TV stanja? Boahamalala ormar je savršeno rješenje! Dizajniran sa neverovatnim i otpornim proizvedenim drvenim finišom, ova komoda uključuje jednu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.