• Novo
Madden NYC Juniors ' Colorblock Denim mama šorc

Madden NYC Juniors ' Colorblock Denim mama šorc

Stupnjevi:
KM 12.25

Iznos
Tova je dostupna

Svidjet će vam se ove trendovske denim šorc od Madden NYC sa blokiranjem prednje i zadnje boje koje će dodati neočekivanu hladnoću vašem stajlingu. Dostupne u laganom i tamnom traper pranju, ove farmerke su napravljene od rastezljivog trapera za super udobno i laskavo krojenje. Pohabani porub završava ove dvobojne kratke hlače sa malo rubnih materijala : 99% pamuk/1% Spandex. Održavanje : Može Se Prati U Mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Visoko. Zatvaranje : dugme ispred sa zip fly. Džepovi : stil sa 5 džepova. Karakteristike : pohabani hem; dvobojni detalj bloka u boji. Madden NYC traper šorc sa visokim usponom u boji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 2.00

Idemo u trend! Inspirisane no Bounties' korzet farmerkama, ove korzet šorc su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli krivinu i visokim pojasom bez razmaka...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.