• Novo
Nema granica Juniors Gaze šorc sa kukičanim oblogom

Nema granica Juniors Gaze šorc sa kukičanim oblogom

Stupnjevi:
KM 12.25

Iznos
Tova je dostupna

Putovanje je konačno rezervisano (jej), a ipak se nađete u toj beskrajnoj potrazi da spakujete svetlost i još uvek izgledate dobro. Problem riješen. Evo, lagani šorc od gaze bez granica izrađen od mekanog, prozračnog poliestera s malo rastezanja i trendi ukrasa za heklanje na rubu. Završeno sa shirred pojasom sa ukrasnom resicom za veliki komfor i stil—savršeno za izležavanje na plaži ili šetnju na ljetnom suncu. Ove kratke hlače koje se lako nose savršeno se slažu sa vašim simpatičnim majicama ili ih nose preko kupaćeg kostima za veliku pokrivenost. Samo at . Materijal : 98% Poliester/2% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu M. Fit : opušteno. Unutrašnji šav : Srednji, 4" unutrašnji. Zatvaranje : elastični struk sa ukrasnom resicom. Džepovi : Nema. Karakteristike : Shirred u struku; heklani pleteni ukrasi na rubu. Heklane pletene gaze za juniore bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 2.00

Idemo u trend! Inspirisane no Bounties' korzet farmerkama, ove korzet šorc su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli krivinu i visokim pojasom bez razmaka Takođe imaju el

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.