• Novo
No Bounties Junior's Knit Gaze Shorts, 2-Pack

No Bounties Junior's Knit Gaze Shorts, 2-Pack

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u zabavnom ljetnom stilu uz ove pletene gaze za juniore No Bounties. Visok rast, zapušen struk u papirnoj vrećici sa obrubom sa resama dodaje trendi dodir ovim udobnim šortsama. Uparite s izrezanim rezervoarom i patikama ili slatkim sandalama i omiljenim majicama za ležeran izgled. Isključivo na . Materijal : 89% Poliester/9% Reciklirani Poliester/2% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Uspon 4 " unutrašnji šav. Zatvaranje : navlačenje sa elastičnim pojasom za udobnost. Džepovi : Nema. Karakteristike : zadimljeni struk; obrub. Šorc sa resama za žene bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boilersuit Šorc

KM 3.00

Stil za tren! Odmah upotpunite svoj izgled u Kotluodijelo bez granica Predodređen za podizanje iznova i iznova, ovaj Jednodijelni ima opušteno uklapanje sa korisnim dizajnom koji jednostav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.