• Novo
No Boundaries ' basic triple stack short

No Boundaries ' basic triple stack short

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

No Boundaries Juniors ' Super Soft Triple Stack Short je jean sa visokim usponom koji nudi nevjerovatno uklapanje. Naš model je 5 '9" i nosi veličinu 3. Kupci obožavaju ovaj kroj koji udara u struk i pupak. Sa tkaninom koja drži oblik i kroj koji drži vaš struk, ova jean ima široku traku struka sa zatvaračima od 3 dugmeta i unutrašnjim šavom od 30". Klijenti ne samo da vole fit, već vole ultra meku tkaninu i složene detalje struka. Da bi ova jean bila u najboljem stanju, molimo vas da perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi i sušite u mašini za sušenje veša na niskoj temperaturi. Najprodavaniji 30 " unutrašnji omči za kaiš naslagani struk tkanina vrhunskog kvaliteta 3 dugme 5 džepni stil, sa funkcionalnim džepovima na leđima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boilersuit Šorc

KM 3.00

Stil za tren! Odmah upotpunite svoj izgled u Kotluodijelo bez granica Predodređen za podizanje iznova i iznova, ovaj Jednodijelni ima opušteno uklapanje sa korisnim dizajnom koji jednostav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.