• Novo
No Boundaries Juniorovi skraćeni šorc, 3-pakovanje

No Boundaries Juniorovi skraćeni šorc, 3-pakovanje

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

No Boundaries ažurira vaše aktivne odjevne kombinacije sa ovim udobnim skraćenim Šortsovima. Ove kratke hlače sa visokim usponom imaju elastični pojas visokog rasta za vrhunski komfor i laskavo krojenje. Sa mekanim stilom i koketnom siluetom, ovi šorcovi su dizajnirani da pruže savršeni donji deo za ugodnu šetnju na plaži ili ležeran dan kod kuće. Isključivo na . Materijal : 92% Poliester/8% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. 3-pakovanje uključuje : tri para šorc. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu M. Fit : opremljen. Visoka zgrada. Zatvaranje : stil navlačenja; elastični pojas. Džepovi : Nema. Karakteristike : v-prednji; brušena jersey tkanina. Yummy Shorts 3-pakovanje za juniore bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boilersuit Šorc

KM 3.00

Stil za tren! Odmah upotpunite svoj izgled u Kotluodijelo bez granica Predodređen za podizanje iznova i iznova, ovaj Jednodijelni ima opušteno uklapanje sa korisnim dizajnom koji jednostav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.