• Novo
Kurs pop tipkovnice: tastatura i klavir

Kurs pop tipkovnice: tastatura i klavir

Stupnjevi:
KM 10.35

Iznos
Tova je dostupna

(Klavir metoda). Knjiga 1 dizajnirana je za studente koji su završili uvodnu knjigu ili imaju neki prethodni trening. Šeće studenticu kroz sveobuhvatan, dobro organiziran tečaj studija koji je istaknut preko 40 popularnih pjesama u raznim stilovima. Teorija, tehnika i popularni pojmovi za reprodukciju također su pokriveni kao i studenti proširuju svoj muzički vokabular. Hit pjesme uključuju : ruža * zvijezde Wars * Chariots of Fire * Nevjerojatna milost * Ne budite okrutni * i još mnogo toga. (Klavir metoda). Knjiga 1 dizajnirana je za studente koji su završili uvodnu knjigu ili imaju neki prethodni trening. Šeće studenticu kroz sveobuhvatan, dobro organiziran tečaj studija koji je istaknut preko 40 popularnih pjesama u raznim stilovima. Teorija, tehnika i popularni pojmovi za reprodukciju također su pokriveni kao i studenti proširuju svoj muzički vokabular. Hit pjesme uključuju : ruža * zvijezde Wars * Chariots of Fire * Nevjerojatna milost * Ne budite okrutni * i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Metallica - master lutki

KM 10.55

(Igrajte se kao da jeste) Odgovara folija na najprodavanije album Uključuje : master lutki baterija LEPER MESSIAH PLPhotos • ISBN : 9780895243584 • Format : Meke korice • Datum obj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.