• Novo
Basix [R]: TAB Gitara Basi Klasični favoriti: knjiga i CD-ovi

Basix [R]: TAB Gitara Basi Klasični favoriti: knjiga i CD-ovi

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Pedeset poznatih komada iz klasičnog repertoara, napisano u potpunoj standardnoj nota s karticom i snimljeno na uključenom CD-u. Ova kolekcija je neprocjenjiva za sve gitariste koje žele proširiti svoj klasični gitarijski repertoar. Obrazac za dijelove se lako miješaju. Kompozitori uključuju Bach, Beethoven, Brahms, Chopin, Dvorak, Tugu, Handel, Mozart, Schubert, Tchaikovsky Verdi, pa čak i Scotta Joplina. CD. Ova kolekcija je neprocjenjiva za sve gitariste koje žele proširiti svoj klasični gitarijski repertoar. Komade se kreću od lako do srednjih nivoa. Kompozitori uključuju Bach, Beethoven, Brahms, Chopin, Dvorák, Grieg, Hantel, Mozart, Schubert, Tchaikovsky, Verdi, pa čak i Scotta Joplina. Kartica Basix gitare Klasični favoriti : Rezervirajte 2 CD-a.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Metallica - master lutki

KM 10.55

(Igrajte se kao da jeste) Odgovara folija na najprodavanije album Uključuje : master lutki baterija LEPER MESSIAH PLPhotos • ISBN : 9780895243584 • Format : Meke korice • Datum obj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.