• Novo
Bariton Ukulele Aerobik: Za sve nivoe: od početnika do napredne

Bariton Ukulele Aerobik: Za sve nivoe: od početnika do napredne

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

(Ukulele). 40-tjedan, jedno-lizanje-dnevni program vježbanja za razvoj, poboljšanje i održavanje tehnike baritonske ukulele. Ovaj paket osigurava praksu materijala za svaki dan u sedmici. Online audio uključuje sve treninzima u knjizi, a reprodukcija audio playera + omogućava igračima da usporavaju audio bez promjene terena, postavljaju tastere iz petlje, promjene tipki i još mnogo toga. Slijedite ovaj program i primijetit ćete poboljšanu spretnost, povećanu brzinu, bolju preciznost, pojačanu koordinaciju i još više u vašem igranju. Glazbeni stilovi uključuju pop, rock, blues, jazz, folk i još mnogo toga! Tehnike obuhvaćene su : strmiranje, fingertyle, legato i staccato, čekić i povlačenja, slajdove, savijanje, vibrato, tremolo i još mnogo toga. Bariton Ukulele Aerobik : Za sve nivoe : od početnika do napredne.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Etudes prjha: nivo

KM 4.34

Melodična tehnika za sve klavirske metode Muzički etude nude dodatno tehničko iskustvo izvan popularnih knjiga (R) Studenti će uživati ​​u vježbanju tih etuda koliko vole igrati or

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.