• Novo
Sunlight Color Nail Resin Trodimenzionalni otvor za srce Umjetni pribor, pribor za nokte za umjetnost noktiju, Alati za nokte, ukrase noktiju

Sunlight Color Nail Resin Trodimenzionalni otvor za srce Umjetni pribor, pribor za nokte za umjetnost

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Sunlight Boja smola za nokte Trodimenzionalni pribor za srce Art Access Oriespecifikacija : 100% potpuno novi i kvalitetan pogodan za lak za nokte, UV sinergistički gel, akril itd. Pogodno za profesionalnu ili porodičnu upotrebu. Pogodan je i za ukrašavanje vaših mobilnih telefonskih slučajeva, čestitke, rukotvorina itd. Materijal : upotreba rhinestone : koristite sa ljepilom noktiju ili drugim gelima. Jednostavan za primjenu na prirodne ili umjetne nokte mogu se koristiti za stvarne i lažne nokte jednostavne za korištenje i primjene, siguran je da vam ruke i noge ljepši mogu učiniti ljepšim! Bit ćete specijalni sadrže : 1x kristalno dijamantsko sunčevo svjetlo kolor na noktnoj smoli trodimenzionalno srčani oblik Art Art Access Oriespecifikacija : 100% potpuno novi i visoki kvalitet. Pogodno za lak za nokte, UV sinergistički gel, akril itd. Pogodno za profesionalnu ili porodičnu upotrebu. To je i odgovarajući. e Za ukrašavanje vaših mobilnih telefona, čestitki, rukotvorine itd. Materijal : upotreba kristala : Koristite sa noktom. ljepilo ili drugi gel sustavi. Jednostavan za prijavu na prirodne ili umjetne nokte mogu se koristiti za stvarne i lažne nokte koje se lako koriste. I primijenite, siguran je da vam ruke i noge ljepše učini! Bićete sadržaj za specijalni paket : 1x kristalni dijaman.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.