• Novo
Novo staklo za nokte DIY pribor za nakit za nokte papirna kartica za nokte Ab dijamantski nakit s ravnim dnom dijamantske šljokice DIY zanatske potrepštine za nokte

Novo staklo za nokte DIY pribor za nakit za nokte papirna kartica za nokte Ab dijamantski nakit s ravnim

Stupnjevi:
KM 5.50

Iznos
Tova je dostupna

Novo staklo za nokte DIY pribor za nakit za nokte papirna kartica nail AB Diamond Jewelry Flat Bottom Diamond Sequins DIY Craft Nail Supplies Features : 【jednostavno za upotrebu】možete rasklopiti različite oblike za ukrašavanje noktiju, ili neke s ovim, neke s puderom/naljepnicama/naljepnicama / drugim različitim kamenčićima za različite efekte. Pogodno za početnike i profesionalce.【Multifunkcionalno】koristi se za izradu kartica, vjenčanica, knjiga, gitara, šalica, DIY šminke, zanatskih ukrasa (poput odjeće, torbi, obuće, nakita, futrola za mobilne telefone, visokih potpetica itd.) 【Idealan poklon】ovi komadi voća od meke gline su vrlo lični i elegantni zanati. Ovo je odličan poklon za prijateljice, sestre, majke ili druge ljubiteljice noktiju.【Lijepa dekoracija】može se nositi na rođendanskoj zabavi, izboru ljepote, zarukama, maturi, svakodnevnom životu, poslu, školi, raspustu, medenom mjesecu, spoju, maturi, banketu i svakoj prilici koju želite da budete privlačniji.【Izdržljiv materijal】ove naljepnice za nokte izrađene su od meke keramike, ne lome se ili izblijede, svijetle za nošenje i neće vas opteretiti prilikom ukrašavanja noktiju.Boja kao prikazanaproizvodi uključuju : 1 x bušilica za nokte ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, budite sigurni da ćete kupiti. Slike su snimili profesionalni fotografi, koji su u potpunosti usklađeni sa stvarnom stvari. Proizvod je 100% potpuno nov, visokog kvaliteta i brze isporuke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.