• Novo
SIGUNG STUD CRICKET Cipele-bijela mornarica narančasta

SIGUNG STUD CRICKET Cipele-bijela mornarica narančasta

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

SG Savage Stud Cricket Cricket - bijela / mornarica / orangemolded učvršćivač pruža čvrstu stabilnost i uklapa se na bolju performanse na terenu. Za optimizaciju stabilnosti po štrajku i doprinose smjernicama za poboljšane performanse.eva Insole pruža bolji osjećaj.Supers Oft EVA sockliner za udobnost FIT.A Multi-Marded Gumeni nadzol osigurava izvanrednu Grip.Sredbe dizajnirane za promociju glatkih tranzicija.EVA Midsole omogućava laganu molbu kao i poboljšanu trajnost i unakrsna trajnost i unakrsna stabilnost Igrač PU na području prstiju pruža se dodatnu zaštitu igraču dok igraju cipela na raspolaganju su i viseći PU prekrivanja koji poboljšavaju podršku u prednježivotu i pomaže sportašima da naprave samouvjerene kretanje. To je dizajnirano sa fleksibilnom gornjom konstrukcijom koja može pomoći nogama Savijte se prirodnije i pomoći igračima u kremu slobodnijim. SG savage paus kriket cipele - bijela / mornarica / narandžasta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aly 9sm eva mono čizme

KM 2.67

Mono čizme iz 1017 ALYX 9 SM napravljene od EVA, sa bogato detaljnim dizajnom bešavnog oblika Izrežite gležanj, reljefni bočni logo, četvrtasti prst i oversized đon sa gumenim gazeći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.