• Novo
Plaža Open Toe Klizanje Na Mules Wedge Sandale Summer Casual Vintage Wedge Heel Debelo Dno Šivanje Ljetna Plaža Gumeni Meki Đon Vino Crveno

Plaža Open Toe Klizanje Na Mules Wedge Sandale Summer Casual Vintage Wedge Heel Debelo Dno Šivanje Ljetna

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristike : 1.Napravljen od materijala visokog kvaliteta, izdržljiv i prijatan za kožu.2.Ispravite Kukove, Ispravite Koljena I Neravnotežu Mišića Podešavanjem Strukture Stopala. 3.Život bez bolova i u 100% fizičkom stanju4.Izgled i osjećaj ovih čizama dizajnirani su i proizvedeni po našem najvišem standardu materijala i izgleda. Ne samo par čizama, to je i trendi modni stil, počast ljepoti žena5.Savršene sandale za ljetno obavještenje : molimo dopustite odstupanje od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog različitih efekata monitora i svjetla azijska veličina je manja od veličine eu/SAD/uk,molimo uporedite veličine detalja sa vašom prije kupovine. Opis : Materijal : PU+gumeni Veličina : Kao što je prikazano 2.Ispravite Kukove, Ispravite Koljena I Neravnotežu Mišića Podešavanjem Strukture Stopala. 2.Ispravite Kukove, Ispravite Koljena I Neravnotežu Mišića Podešavanjem Strukture Stopala. 3.Ljetne Casual Sandale Papuče, Plažne Kože Cipele Sa Vintage Platformom Sandale Za Žene, Par Sa Haljinom, Kratke Hlače Bilo Koje Vrste Odjeće. 4.Ljetne Sandale Na Plaži Odlične Za Rad, Plažu, Kupovinu, Odmor, Vožnju, Izlaske I Tako Dalje. 5.Savršene Sandale Za Ljeto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.