• Novo
Muške Islide Crne Halifa Thunderbirds primarne sandale s logotipom

Muške Islide Crne Halifa Thunderbirds primarne sandale s logotipom

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Pripremite se za sljedeći dan igre Halifax Thunderbirds tako što ćete zgrabiti ove sandale sa primarnim logotipom sa Islidea. Imaju podebljanu grafiku na podesivim naramenicama za stopala, tako da možete predstavljati svoj omiljeni tim od glave do pete. Čim skliznete u ovaj udoban par sandala, bit ćete spremni razveseliti svoje Halifax Thunderbirds do pobjede. Free shipping po nalogu preko $35 na fan prodavnica fanatika. Lagani, ali podržavajući EVA srednji potplat. Uvezeno. Materijal : 70% Gume/30% Sintetička Tkanina. Zvanično licenciran. Vanjski đon inspirisan patikama sa akcentima na prednje stopalo i petu. Podesiva traka za držanje sa spandex oblogom protiv abrazije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pastel J-Slips

KM 6.50

Toddler JSlips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.JSlips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean B

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.