• Novo
Nove Žene Kayleen Laula - Open Toe T-Remen Fau Drvena Platforma Klinasta Sandala

Nove Žene Kayleen Laula - Open Toe T-Remen Fau Drvena Platforma Klinasta Sandala

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ove umjetne drvene klinaste sandale izrađene su s gornjim dijelom od kože, otvorenim vrhom i T-remenom. Također napravljen sa klinastom petom na platformi i završen podesivim zatvaračem kopče. Mjerenje (Testirano sz 6; cca.) : Peta : 4.5", platforma : 1.25", Toe : 2.75", radi veliki, molimo razmislite o naručivanju pola veličine manji, potpuno novi s originalnom ili alrisco kutijom za cipele. Potplat / podstava : gazirani neklizajući đon / jastučić za stopala sa podstavljenim uloškom. Udobno i sigurno prianjanje : sa savršenom količinom podloge, moći ćete da trčite ceo dan sa lakoćom u udobnosti! Konstrukcija je dizajnirana da vam pruži sigurno, ali udobno prianjanje na osnovu veličine koju odaberete. Molimo vas da prije odabira pogledate tabelu veličina. Kvalitet i vrijednost : zašto trošiti više na vrhunske sezonske, cjelogodišnje stilove prilika kada dobijete isti dizajnerski kvalitet po sniženim i konkurentnim cijenama? Ovaj stil može biti za gotovo svaku odjeću s dizajnom koja će vam pomoći da naglasite noge i istaknete svoj kreativan i moderan izgled! Gaženi potplat pobrinut će se da dan i noć prođete sigurno i bez umora. ZABRINUT ZBOG NAŠEG OKRUŽENJA? : Volimo životinje koliko i vi! Nijedna životinja nije povrijeđena tokom proizvodnje ovih cipela. Napravljeni su od 100% veganskih materijala od vrha do potplata, svi su od umjetnih materijala. Radimo samo sa proizvođačima ili brendovima koji su veoma ekološki svesni!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pastel J-Slips

KM 6.50

Toddler JSlips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.JSlips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean B

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.